Antiox-plus.gr
Menu
Αρχική
Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις
Δελτία Τύπου
Δημοσιεύσεις
Εκδηλώσεις
Παρουσιάσεις
Εταιρικό Σχήμα
ΠΙ-ΕΛΚΕ/ΤΙ
ΓΠΑ
ΤΦΧΦΠ-ΕΚΠΑ/ΕΛΚΕ
ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ.
Symbeeosis
STRATIS
ΙΝΑΔΕ
Επιστημονικές Ανακοινώσεις & Συνέδρια
Επικοινωνία
Ενότητες Εργασίας
ΕΕ1- Αξιοποίηση τεχνολογίας Μεταβολικής Μηχανικής για την παραγωγή Υδροξυτυροσόλης από μικροβιακά εργοστάσια
ΕΕ2 – Βελτιστοποίηση της παραγόμενης Υδροξυτυροσόλης μέσω της βελτιστοποίησης της μεταβολικής ροής ή/και της παραγωγικής διαδικασίας
ΕΕ3 – Χρήση πράσινης τεχνολογίας για την προσρόφηση και παραγωγή εμπλουτισμένου αλκοολικούεκχυλίσματος Υδροξυτυροσόλης από το θρεπτικό μέσο παραγωγής
ΕΕ4 – Αξιολόγηση και επιλογή χημειοτύπων από πληθυσμούς των ειδών Origanumvulgarevar. hirtum (πληθυσμός Ικαριώτικης Ρίγανης), Salviafruticosa (φασκόμηλο) και Crithmummaritimum (κρίταμο)
ΕΕ5 – Παρακολούθηση των φυτειών, εφαρμογή ορθών καλλιεργητικών πρακτικών και βιολογικών μέσων για την εξασφάλιση σταθερών υψηλών αποδοτικών (ξηρά δρόγη , αιθέριο έλαιο) και ποιοτικών χαρακτηριστικών (επιθυμητός χημειότυπος) των σχεδιαζομένων τελικών προϊόντων
ΕΕ6 – Μεταποίηση των σχεδιαζομένων προϊόντων. Συγκομιδή, αποξήρανση των φυτών και παραλαβή των αιθερίων ελαίων.
ΕΕ7 – Αξιολόγηση των ποσοτικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών του παραγόμενου αιθερίου ελαίου.
ΕΕ8 – Έρευνα σχετικά με τη βιωσιμότητα των επιλεχθέντων φυτών και εν συνέχεια γεωγραφικών περιοχών με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια
ΕΕ9 – Απομόνωση υδροξυτυροσόλης από επεξεργασμένο θρεπτικό υλικό της ΕΕ#3
ΕΕ10 – Ανάπτυξη υψηλής ποιότητας τελικών δύο διατροφικών συμπληρωμάτων /προϊόντων Α και Βμε βάση τα αποτελέσματα της ΕΕ #9 και #7
ΕΕ11 – Βιολογικές Δοκιμασίες – Invitro μελέτη του διατροφικού συμπληρώματος Α και Β της ΕΕ #10
ΕΕ12 – Invivo μελέτη των επιδράσεων του ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΟΣ Α ΚΑΙ Β σε μύες στελέχους CD1
EE13 – Διατροφική / Κλινική Μελέτη ΤΕΛΙΚΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ Α και Β της ΕΕ #10
EE14 – Ανάπτυξη υψηλής ποιότητας τελικών ενισχυμένων διατροφικών προϊόντων με βάση τα αποτελέσματα της ΕΕ 10 (ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ Α και Β)Ενσωμάτωση βιοδραστικών μορίων ή/και εκχυλισμάτων και συνδυασμού αυτών σε μέλι.
EE15 – Βελτιστοποίηση της συνταγής που βασίζεται στον οργανοληπτικό έλεγχο (sensoryanalysis) (άρωμα, γεύση, μετάγευση, γλυκύτητα) των φορέων στους οποίους έχουν προστεθεί διαφορετικές συγκεντρώσεις μελισσοκομικών ή άλλων προϊόντων
EE16 – Δοκιμές σταθερότητας (stability tests)
EE17 – Νομοθετικό πλαίσιο προϊόντος
EE18 – Διαδικασία παραγωγής του προϊόντος
EE19 – Έρευνα Αγοράς
EE20 – Μελέτη τεχνικοοικονομικής σκοπιμότητας
EE21 – Προώθηση – Προβολή μέσω συμμετοχής σε Εμπορικές Εκθέσεις
Επικοινωνία
Επικοινωνήστε μαζί μας
Το όνομά σας (απαραίτητο)
Το Email σας (απαραίτητο)
Θέμα
Το μήνυμά σας